Zzp’ers vertellen waarom ze graag voor FSP werken

Voor FSP werken al veel enthousiaste zzp’ers. Zij kunnen jou het beste uitleggen waarom zij daar zo blij mee zijn. We laten er hier een paar aan het woord.

Rik Zijdenbos:

“Samenwerking met FSP is de beste stap in mijn carrière”. Wim van Eijk van FSP regelt al mijn werk en Sandra van Veghel regelt al mijn administratieve zaken rondom mijn werkzaamheden. Zij vormen samen de backoffice van FSP. In de avonduren en in het weekend pak ik er nog eigen klussen bij. Maar het is een hele fijne basis om te weten dat je structureel onder de pannen bent. Met al mijn vragen kan ik bij Wim of Sandra terecht, want zij barsten van de ervaring. Zo hielpen zij mij met verzekeringen en kon ik gereedschap voor een mooie prijs overnemen. Wim is altijd bereikbaar en regelt zaken supersnel. Dat zie je niet vaak in de beveiligingsbranche. Nog een voordeel: je bent onderdeel van een team van andere zzp’ers en collega’s in loondienst. We ondersteunen elkaar, dus als zzp’er sta ik er nooit alleen voor.’

Rik
Sander

Sander Ekeler:

‘Twintig jaar lang werkte ik in dienstverband bij allerlei beveiligingsbedrijven. Ik merkte steeds vaker dat werkgevers het product dat ze verkopen niet goed kennen. Ging ik bijvoorbeeld op pad voor een storing, kreeg ik het verkeerde merk rookmelder mee. Wim van Eijk van FSP weet exact waar hij over praat: hij komt zelf uit het vak. Dat is een groot voordeel. Sinds ik zzp’er ben, voel ik vrijheid. Ik ben niet langer gebonden aan specifieke vakanties en bepaal mijn eigen tarief. Negentig procent van mijn klussen gaan via FSP. Wil ik twee weken ingeroosterd zijn voor een eigen klus? Geen probleem bij Wim. Hij neemt me, samen met zijn rechterhand Sandra ook veel werk uit handen. Ik heb geen omkijken meer naar klussen binnenhalen, offertes optuigen, factureren en herinneringen sturen. Wim is ook sterk in het onderhandelen met opdrachtgevers over mijn tarieven. Hij zorgt ervoor dat zaken goed geregeld zijn, zodat ik ‘gewoon’ mijn werk kan doen zonder de minder leuke dingen die bij ondernemen horen.’

Daniel Fernandes:

‘Heb ik straks wel genoeg werk? Waar heb ik recht op? Hoe zit het met verzekeringen? Deze vragen spookten nog door mijn hoofd toen ik overwoog om zzp’er te worden. Maar al tijdens mijn eerste kennismaking met Wim van Eijk wist ik dat ik die zorgen los kon laten. Wim heeft jarenlange ervaring: op hem kan je écht bouwen. FSP voorziet me van werk en neemt minder leuk werk uit handen. Zo stuurt Sandra mijn facturen: zelfs van mijn eigen klussen. Dat is echt een topservice. Sandra wees me laatst ook op een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Of ik die af wil sluiten, want je weet maar nooit… Fijn dat ze daar op letten en je een goede back up hebt, zelf vergeet ik zoiets. Je staat er als zzp’er bij FSP eigenlijk nooit alleen voor. Als je vragen hebt over een systeem dat je zelf niet kent, kun je die in onze groepsapp met andere zzp’ers altijd stellen. Zzp’er zijn en toch collega’s hebben, dat is toch ideaal? En wil je ervaring opdoen met een installatie die je nog niet goed kent? Dat kan op het kantoor van FSP in Helmond, waar allerlei installaties draaien die ook bij klanten staan. Bij FSP voelt zzp’er zijn veilig en gemakkelijk.’

Daniel