FSP is hét zzp-platform voor de beveiligingssector. Onze zzp’ers ontzorgen installateurs en leveranciers bij de installatie, service en het onderhoud van beveiligingssystemen en brandmeldinstallaties. Ook bij tijdelijke en permanente personeels- en capaciteitsvraagstukken zijn wij de vaste partner van (beveiligings)installatiebedrijven. Onze technici zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van fire, security, ICT, managementsoftware en Cloud-oplossingen.

Wim van Eijk: ’Wij zijn voor zzp’ers een veilig vangnet’

Aan het roer van FSP staat Wim van Eijk. Wim heeft ruim 28 jaar ervaring in de beveiligingsbranche als adviseur, installateur en uiteindelijk als ondernemer. Hij stond ruim 20 jaar aan het roer van zijn eigen beveiligingsbedrijf (CTI Security). Een prachtig bedrijf, met opdrachtgevers in alle segmenten. In 2015 verkocht hij CTI Security aan een Amerikaanse beursgenoteerde onderneming.

Na een aantal jaren binnen andere sectoren actief te zijn geweest, besloot Wim om zich weer te richten in de beveiligingsbranche. Maar dit keer niet met een beveiligingsbedrijf. ‘FSP vult een gat in de markt. Het is het type organisatie dat ik altijd gemist heb toen ik in zelf de sector actief was: een 100 procent onafhankelijke securityspecialist die zijn opdrachtgevers op alle vlakken ondersteunt.’

Vaak complimenten
‘Bij FSP houden we van ‘het nieuwe werken’’, vertelt Wim. ‘Jij bepaalt zelf welke klussen je doet. Past een opdrachtgever niet bij je of vind je de werkzaamheden niet leuk? Dan zoeken we wat anders voor je. We krijgen zelden of nooit een klacht van klanten, en juist vaak complimenten. FSP staat voor no nonsense, korte lijntjes en afspraken nakomen.’ FSP werkt alleen met experts met de juiste werkmentaliteit. Wim: ‘Die op tijd komen, hun werk graag en goed doen, netjes zijn naar klanten, hen tevreden houden en hun afspraken nakomen. Voor sommigen is dat vanzelfsprekend: die techneuten passen goed bij FSP. We willen op elkaar kunnen bouwen.’

Ondersteunen
Wim heeft gemerkt dat veel experts in de beveiligingsbranche aarzelen om de stap naar zelfstandigheid te zetten. ‘Wij maken dat stapje makkelijk. We kunnen ze ontlasten door te ondersteunen in administratie, kennis, advies en vooral het vinden van werk. Bij ons kunnen ze meteen vijf dagen per week aan de slag. Betalingen zijn bij ons gegarandeerd.
We zijn voor zzp’ers dus een veilig vangnet.’

Klanten vertellen waarom ze graag met FSP werken:
‘Techneuten herkennen het vast: headhunters en recruitmentbureaus die je benaderen voor een baan. Die liggen namelijk voor het oprapen in deze krappe arbeidsmarkt. Maar zij zien jou vooral in de breedte. Zo van: als je technisch bent, dan kan je álles. Maar een loodgieter kan ook niet morgen een windmolen in elkaar schroeven… Wim van Eijk van FSP heeft een andere opvatting dan veel headhunters en recruitmentbureaus. Hij traint beveiligingstechneuten in specifieke vakgebieden en laat ze niet in de breedte, maar juist in de diepte kennis opdoen. Dat juichen wij toe. Hij is ook niet bezig met een commissie als hij iemand plaatst, want hij verkoopt juist manuren. FSP biedt mensen voor de langere termijn. Dat geeft rust. Voor de beveiligingsexperts, maar ook voor ons.’

Portret van Wim van Eijk

Feiten en cijfers over FSP

  • Bestaat sinds 2019.
  • Is een onderaannemer van top installateurs en leveranciers.
  • Heeft expertise op het vlak van brandmeldsystemen, inbraaksystemen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen en (video)managementsoftware.
  • Heeft 25 jaar ervaring in het ondernemen
  • Werkt voor installateurs en leveranciers door heel Nederland.
  • Heeft een kantoor in Helmond.
  • Heeft klussen in voornamelijk Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Noord-Brabant.
  • Biedt eigen trainingen aan.
  • Heeft klanten als o.a. Chubb, Mansveld, Trigion, Heijmans, Securitas, Equans, MacTwin, Kuijpers, KBS, FireX, Spie, CWD en nog vele andere.
Beeld van een Laptop