Wat heb je nodig om voor FSP aan het werk te gaan?

Ervaring

Bij FSP kijken we niet alleen naar je papieren. We kijken ook naar je motivatie, instelling en ervaring. Want als specialist in de beveiligingsbranche is dát wat telt. Voor FSP zijn dat minstens zo’n belangrijke elementen. Met onervaren mensen werken? Dat doen we niet bij FSP.

VOG en bewijs van betrouwbaarheid

In de beveiligingsbranche zijn een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) en een bewijs van betrouwbaarheid van groot belang vanwege de aard van het werk en de verantwoordelijkheden die je hebt. Ze zijn bedoeld om de kwaliteit, integriteit en veiligheid te waarborgen.

Opleidingen en trainingen

In de beveiligingssector kan dit een MBV zijn. Monteer of onderhoud je liever brandmeldinstallaties? Dan is IDB en/of ODB van belang. Daarnaast zijn producttrainingen een pre. Heb je deze niet of onvoldoende? Of wil je een opfristraining van een bepaald product? Ook dat regelen wij voor je.

Heb je een aanvullende opleiding of training nodig?

Maak je geen zorgen, dat hoef je niet zelf te regelen. FSP regelt en faciliteert alle benodigde opleidingen binnen de beveiligingsbranche. We verzorgen ook intern technische opleidingen. Zodat jij altijd goed getraind en gekwalificeerd aan de slag kunt bij onze klanten.

 

Training
(Video) management software