Over Ons

FSP is hét onafhankelijk kenniscentrum voor de beveiligingssector. Wij ontzorgen installateurs en leveranciers bij de installatie, service en het onderhoud van beveiligingssystemen en brandmeldinstallaties. Ook bij tijdelijke en permanente personeels- en capaciteitsvraagstukken zijn wij de vaste partner van (beveiligings)installatiebedrijven. Onze technici zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van fire, security, ICT, management software en Cloud-oplossingen.

Wim van Eijk

Wim van Eijk

Aan het roer van FSP staat Wim van Eijk. Wim heeft ruim 28 jaar ervaring in de beveiligingsbranche als adviseur, installateur en uiteindelijk als ondernemer. Hij stond ruim 20 jaar aan het roer van zijn eigen beveiligingsbedrijf (CTI Security). Een prachtig bedrijf, met opdrachtgevers in alle segmenten. In 2015 verkocht hij CTI Security aan een Amerikaanse beursgenoteerde onderneming.

Na een aantal jaren binnen andere sectoren actief te zijn geweest, besloot Wim om zich weer te richten in de beveiligingsbranche. Maar dit keer niet met een beveiligingsbedrijf. ‘FSP vult een gat in de markt. Het is het type organisatie dat ik altijd gemist heb toen ik in zelf de sector actief was: een 100 procent onafhankelijke security specialist die zijn opdrachtgevers op alle vlakken ondersteunt.’